De toekomst van personen vervoer

Uw Volvo-bus is een hoogwaardig voertuig. Als erkend Volvo Level One Servicedealer heeft Bluekens alles in huis om u te verzekeren van een probleemloze en optimaal winstgevende bedrijfsvoering.

Genuine Volvo Service

Voor optimale prestaties is het juiste onderhoud op het juiste tijdstip vereist. Bij Bluekens Bus wordt dit onderhoud uitgevoerd door deskundige Volvo-monteurs. Wij maken altijd gebruik van de nieuwste hulpmiddelen en diagnoseapparatuur en monteren uiteraard alleen originele Volvo-onderdelen. Alles om ervoor te zorgen dat uw bus blijft rijden, met superieure beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid.

Uitsluitend originele Volvo-onderdelen

Een origineel Volvo-onderdeel heeft precies dezelfde kwaliteit en hoge veiligheidsniveau als het originele onderdeel dat werd gemonteerd bij het bouwen van de bus. Het gebruik van originele onderdelen draagt niet alleen bij tot een betrouwbare werking, maar is ook van invloed op de motorprestaties, het brandstofverbruik en daardoor op de uitstoot van CO2 en andere emissies. Het is specifiek ontwikkeld voor een lange levensduur met volledige garantie voor minimale problemen en maximale beschikbaarheid: essentiële factoren voor een gezonde en kostenefficiënte bedrijfsvoering.

Gegarandeerde beschikbaarheid

Servicecontracten bieden u tegen een vast maandelijks bedrag bescherming tegen ongeplande uitval en kosten. Vast of per kilometer. De contracten zijn beschikbaar op drie niveaus, met de mogelijkheid om de dekking afzonderlijk te selecteren.

Originele ruilonderdelen

Via het systeem van originele Volvo-ruilonderdelen bieden wij een uitgebreide reeks gereviseerde Volvo-onderdelen aan, van motoren tot afzonderlijke componenten. Het Genuine Volvo Exchange Parts-systeem neemt oude onderdelen terug om ze letterlijk zo goed als nieuw te maken. Ze worden gereviseerd naar de originele staat en zelfs geüpgraded naar de nieuwste normen. De kwaliteit en functionele eigenschappen zijn exact dezelfde als van nieuwe onderdelen, en ze krijgen zelfs dezelfde garantie. Het enige verschil met een nieuw onderdeel is kwaliteit tegen een lagere prijs en minder impact op het milieu.

Kenniscentrum
e-Mobiliteit

Kenniscentrum e-Mobiliteit

Het marktaandeel van auto's met een vorm van elektrische aandrijving kwam in 2015 uit op bijna 12 procent. En ook steeds meer openbaar vervoersorganisaties en andere busbedrijven zullen in de komende jaren overgaan op uitstootvrije voertuigen. Bluekens Bus bundelde alle knowhow van zowel elektrische als hybride systemen in gespecialiseerde werkplaatsen.

 

lees verder

Bluekens Bus
Erkend Duurzaam

Erkend Duurzaam

Bluekens Truck en Bus heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in haar bedrijfsvoering verankerd en streeft duurzaamheid in alle facetten van haar bedrijfsvoering na. Dit uit zich in het personeelsbeleid, maar ook in de inkoop en verkoop. In dat licht is personeelstevredenheid en aan mensen kansen geven van groot belang in de cultuur van Bluekens Truck en bus.

 

lees verder

‘Van diesel tot volledig elektrisch, onze kennis is uitmuntend’

Werken bij
Bluekens Bus

Stap binnen in de wereld van het openbaar vervoer. Bluekens Truck en Bus is samen met VDL verantwoordelijk voor het onderhoud aan de ov-bussen in Brabant. Ga samen met ons de uitdaging aan!

De vestigingen in Breda, Oosterhout en Roosendaal zijn volledig toegerust voor het onderhoud. Zowel technisch onderhoud, als carrosserie en interieurwerkzaamheden vinden plaats bij de Bluekens vestigingen.

De vestigingen
van Bluekens Bus

Met 3 tactisch gelegen vestigingen en één servicewerkplaats bedient Bluekens Bus klanten in geheel West-Brabant. Deze dekking biedt optimale mogelijkheden om dagelijks onderhoud snel uit te voeren.