De toekomst van personen vervoer

Bij Bluekens Bus kunt u erop vertrouwen dat uw voertuig altijd optimaal wordt onderhouden. Voor elke bus maken we een eigen onderhoudsplanning, waardoor de juiste service op precies het juiste moment wordt gegeven. Zo vergroten we de productiviteit van uw voertuigen en vermindert de kans op ongeplande stilstand.

Voor alle merken en uitvoeringen

Bluekens Bus heeft de beschikking over de beste materialen en vakmensen om prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen voor een verbeterde beschikbaarheid en productiviteit. Onze technici bieden Volvo Genuine Service aan Volvo-bussen en hebben daarnaast alle andere merken in onderhoud. Ook hebben wij alle kennis en apparatuur in huis voor reparatie en onderhoud van hybride en elektrische bussen. Als u de zorg van uw voertuig aan ons overlaat, kunt u zich op uw zaken concentreren.

Onze busservice

 • snelle diagnose
 • voorkom ongeplande stilstand
 • individuele onderhoudsplanning
 • one-stop-shopping

Maak variabele kosten vast

Een Bluekens Bus reparatie- en onderhoudscontract betekent betrouwbaarheid, gemak en de zekerheid van een vaste prijs. Maar ook, afhankelijk van het gekozen contract, preventie en het terugdringen van ongeplande stilstand.

Reparatie- en onderhoudscontracten

 • variabele kosten worden vaste kosten
 • afgestemd op specifieke wensen
 • zekerheid in mobiliteit
 • minder administratie
 • inzicht in verloop van kosten
 • hogere inzetbaarheid door preventief onderhoud
 • geen onverwachte reparatiekosten
 • kosten buitenlandreparaties zijn gedekt

Kenniscentrum
e-Mobiliteit

Kenniscentrum e-Mobiliteit

Het marktaandeel van auto's met een vorm van elektrische aandrijving kwam in 2015 uit op bijna 12 procent. En ook steeds meer openbaar vervoersorganisaties en andere busbedrijven zullen in de komende jaren overgaan op uitstootvrije voertuigen. Bluekens Bus bundelde alle knowhow van zowel elektrische als hybride systemen in gespecialiseerde werkplaatsen.

 

lees verder

Bluekens Bus
Erkend Duurzaam

Erkend Duurzaam

Bluekens Truck en Bus heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in haar bedrijfsvoering verankerd en streeft duurzaamheid in alle facetten van haar bedrijfsvoering na. Dit uit zich in het personeelsbeleid, maar ook in de inkoop en verkoop. In dat licht is personeelstevredenheid en aan mensen kansen geven van groot belang in de cultuur van Bluekens Truck en bus.

 

lees verder

‘Van diesel tot volledig elektrisch, onze kennis is uitmuntend’

Werken bij
Bluekens Bus

Stap binnen in de wereld van het openbaar vervoer. Bluekens Truck en Bus is samen met VDL verantwoordelijk voor het onderhoud aan de ov-bussen in Brabant. Ga samen met ons de uitdaging aan!

De vestigingen in Breda, Oosterhout en Roosendaal zijn volledig toegerust voor het onderhoud. Zowel technisch onderhoud, als carrosserie en interieurwerkzaamheden vinden plaats bij de Bluekens vestigingen.

De vestigingen
van Bluekens Bus

Met 3 tactisch gelegen vestigingen en één servicewerkplaats bedient Bluekens Bus klanten in geheel West-Brabant. Deze dekking biedt optimale mogelijkheden om dagelijks onderhoud snel uit te voeren.